Siin on valik teemasi, millest võib nii rääkida kui praktiliselt läbi teha.

  • Mis on teenindus ja teenindamine?
  • Ajalugu: söögivahendite ajalugu, restoranide ja kohvikute ajalugu.
  • Istumisega laudade katmine ja roogade ning jookide serveerimine. Samuti ka eri kultuurides. Töövõtted, mida saab kasutada nii koduperenaine, kui asjatundja.
  • Selvelaudade katmine. Pearõhk kodustes tingimustes. Kus võib ja saab peolaudu katta?
  • Jootraha- kellest ja millest sõltub? Kas ja kui palju maksta?
  • Käitumine vastuvõtul, restoranis.
  • Serviisi tundmine: taldrikud, klaasid, söögi- ja serveerimisvahendid.
  • Klient ei ole kuningas.
  • Toitlustusürituste pakkumiste küsimine ja analüüs. Mida peaks teadma?
  • Erilised söögi- ja joogi ja serveerimisvahendid.
  • Kuidas süüa mereande, milliste vahenditega?
  • Kellaviietee: ajalugu, etikett, katmine, joomine.

Küsige pakkumist info@loovteenindus.ee või tel 5175525


Voog. Tee ise koduleht!